Pentax: Δεν θα ανακοινώσει μηχανή μέσα στο 2019, σπάζοντας σερί 29 ετών;


Pentax: Δεν θα ανακοινώσει μηχανή μέσα στο 2019, σπάζοντας σερί 29 ετών;

Η Pentax γιορτάζει φέτος τα 100 της χρόνια αλλά δεν έχουμε δει κάτι από την εταιρεία που να ταιριάζει στην σημαντική αυτή επέτειο.

Απεναντίας η Pentax, η οποία ανήκει στην Ricoh από το 2011, έχει να ανακοινώσει κάποια μηχανή, DSLR, mirrorless ή compact από τον Φεβρουάριο του 2018, δηλαδή περίπου 1.5 χρόνο πριν.

Η τελευταία της μηχανή ήταν η Pentax K-1 Mark II, η δεύτερη έκδοση της πρώτης της ψηφιακής Full Frame μηχανής, η οποία ήταν και η μοναδική μηχανή της ιαπωνικής εταιρείας που είδαμε μέσα στο 2018.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το 1997 η Pentax ανακοίνωσε την πρώτη ψηφιακή μηχανή, το 2004 ανακοίνωσε 11 μηχανές, το 2006 ανακοίνωσε 15 μηχανές, το 2007 ανακοίνωσε 12 μηχανές, το 2013 ανακοίνωσε 9 μηχανές για να φτάσουμε στα τελευταία χρόνια με το 2017 και το 2018 να ανακοινώνει απλά μία μηχανή, DSLR και στις δύο περιπτώσεις.

Αν τελικά η Pentax δεν ανακοινώσει καμία νέα μηχανή φέτος, σε κανένα είδος, τότε θα είναι η πρώτη φορά από το 1990 που γίνεται κάτι τέτοιο, έτος στο οποίο δεν είχαμε πάλι την ανακοίνωση κάποιας μηχανής.

Μάλιστα η Pentax στις Η.Π.Α. αποκάλυψε σε ερώτηση φίλου της στο Facebook ότι δεν σκοπεύει να παρουσιάσει κάποια μηχανή μέσα στο Φθινόπωρο του 2019.

Βέβαια δεν είναι κάτι που αναμένουμε από μία εταιρεία που γιορτάζει τα 100 της χρόνια, οπότε ας ελπίσουμε σε μία έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Pentax
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ψήφισε!

Από ποια εταιρεία είστε ευχαριστημένοι από την πρόσβαση σε δείγματα των προϊόντων της στα καταστήματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις αυτήν τη στιγμή.

Κορυφαία άρθρα

Sorry. No data so far.