Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Διαγωνισμός Ανοιξιάτικης Φωτογραφίας

Δωρεάν

Με έναν άκρως επίκαιρο και πολύχρωμο διαγωνισμό με τίτλο “Άνοιξη με την Olympus“, η εταιρία καλωσορίζει τη νέα εποχή.
Ο διαγωνισμός Ανοιξιάτικης Φωτογραφίας από την Olympus έχει ελεύθερη συμμετοχή για όλους. Μπορείτε να πάρετε μέρος με μία φωτογραφία σχετική με το θέμα. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook. Στη σελίδα του διαγωνισμού, ανεβάζετε τη φωτογραφία σας με τον τίτλο και την περιγραφή της, βλέπετε όλες τις συμμετοχές και ψηφίζετε τις αγαπημένες σας. Διαβάστε τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής και πάρτε μέρος έως και την Κυριακή 27 Απριλίου στις 23:59.

Οι νικητές θα προκύψουν μέσω ψηφοφορίας, η οποία θα γίνει σε 2 γύρους. Ο 1ος γύρος της ψηφοφορίας, ο οποίος απευθύνεται στο ευρύ κοινό, θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 30 Απριλίου και ώρα 23:59. Οι 30 πρώτες σε ψήφους φωτογραφίες θα περάσουν στο 2ο γύρο, ο οποίος απευθύνεται μόνο στους 30 συμμετέχοντες. Ο κάθε ένας από αυτούς θα πρέπει να επιλέξει και να ψηφίσει τις 3 αγαπημένες του φωτογραφίες, ανάμεσα σε αυτές των υπόλοιπων 29. Έτσι θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στη συνέχεια του διαγωνισμού και θα μπορέσει να διεκδικήσει μία από τις 15 θέσεις των τελικών νικητών. Ο 2ος γύρος θα διαρκέσει από την Πέμπτη 1 Μαΐου στις 00:00 έως την Δευτέρα 5 Μαΐου στις 23:59. Οι 15 φωτογραφίες που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή αξίας 40 ευρώ που μπορεί να εξαργυρωθεί στα καταστήματα ATTICA μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2014.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Η Intersys και η Olympus διοργανώνουν διαγωνισμό φωτογραφίας, με θέμα την Άνοιξη

Αθήνα, 16 Απριλίου 201. Η Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Olympus στην Ελλάδα, ανακοινώνει τον Διαγωνισμό Ανοιξιάτικης Φωτογραφίας, που διενεργείται μέσω της σελίδας Olympus Cameras Fans Greece, στο Facebook. Οι συμμετέχοντες καλούνται να ανεβάσουν μία φωτογραφία τους με θέμα την Άνοιξη, στο application που θα βρουν στην σελίδα της Olympus στην Facebook, μέχρι την Κυριακή 27 Απριλίου 2014.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με δύο γύρους ψηφοφορίας που ολοκληρώνονται την Δευτέρα 05 Μαΐου 2014, οπότε και θα αναδειχθούν οι 15 νικητές, που θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή αξίας €40, για να την εξαργυρώσουν σε αγορές από τα πολυκαταστήματα Attica.

Σχετικά με την Ιntersys A.E.
Δυναμική, Αξιόπιστη και Πολυδιάστατη: Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της Intersys σήμερα. Σπουδαίες συνεργασίες και σημαντικά επιτεύγματα σφραγίζουν μία ιστορία περισσοτέρων από 50 κερδοφόρων χρόνων στην Ελληνική αγορά τεχνολογίας. Μετά από 5 δεκαετίες συνεχών εξελίξεων και προσαρμογών ανάμεσα σε προϊοντικές σειρές και κανάλια διανομής, η Intersys σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα στους τομείς των Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών συσκευών καθώς και στις Εκτυπωτικές λύσεις για το γραφείο και την Επαγγελματική Εκτύπωση, ξεκινώντας νέες συνεργασίες και κάνοντας επενδύσεις που ξεχωρίζουν στο σημερινό περιβάλλον. Εξέχουσα θέση μεταξύ των νέων συνεργασιών είναι η είσοδος της Intersys στην αγορά των οικιακών συσκευών, διανέμοντας αποκλειστικά την πρώτη παγκοσμίως μάρκα στον τομέα των MDA, Haier, όπως επίσης και τις Hisense και Telefunken, με την καθεμιά τους να στοχεύει σε διακριτά και σημαντικά τμήματα της αγοράς.
Αντιπροσωπεύοντας μερικούς από τους κορυφαίους οίκους του κόσμου, όπως οι Canon, Océ, Pioneer, NEC, Haier, Hisense, Duracell, TomTom, Telefunken και Olympus, η Intersys προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που στοχεύουν στην ικανοποίηση τόσο των επαγγελματικών όσο και των δημιουργικών φιλοδοξιών των σύγχρονων ανθρώπων. Διεκδικώντας πάντα τις κορυφαίες θέσεις σε μερίδια αγοράς αλλά και στην υποστήριξη μετά την πώληση και την εμπιστοσύνη των πελατών της, συγκρινόμενη όχι μόνο με τους τοπικούς ανταγωνιστές αλλά και με τους συναδέλφους άλλων Ευρωπαϊκών χωρών, για κάθε brand υπό την επίβλεψή της, η Intersys έχει καταφέρει να βάλει μία συσκευή σχεδόν σε κάθε Ελληνικό σπίτι ή Επιχείρηση.
H Intersys έχει κατακτήσει τον τίτλο και την πιστοποίηση «Strongest Companies in Greece» από την ICAP, ως μία από τις ισχυρότερες εταιρίες στην Ελλάδα, έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών, διερευνώντας πάντα ευκαιρίες για περαιτέρω επενδύσεις και ανάπτυξη.
Για περισσότερες πληροφορίες: www.intersys.gr

Σχετικά με την OLYMPUS
Στην Ελληνική Μυθολογία ο Όλυμπος ήταν το σπίτι των 12 Θεών. Έτσι λοιπόν η Ιαπωνική εταιρεία δανείστηκε το όνομα για να υποδείξει ότι βρίσκεται στην Αγορά για να κατασκευάζει και να προμηθεύει προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η Ιστορία για τις φωτογραφικές μηχανές ξεκινάει το 1934. Από το 1940 η Olympus ‘’απογειώνεται’’ με την κατασκευή ολοένα και περισσότερων μοντέλων φωτογραφικών μηχανών. Στις μέρες μας οι καινοτομίες της Olympus συνεχίζονται προσφέροντας προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του καταναλωτή, αρχίζοντας από τις SLR περνώντας από τις πρωτοποριακές OM-D και PEN με τους εναλλάξιμους φακούς και τoο μικρό μέγεθος και καταλήγοντας στις ανθεκτικές και αδιάβροχες Tough και τις υπόλοιπες compact φωτογραφικές μηχανές, πάντα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.olympus.com.gr

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Κυριακή, 27 Απριλίου 2014
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
,
Ιστότοπος:
https://www.facebook.com/OlympCamGR?v=app_566788533428706&app_data=gaReferrerOverride%3Dhttps%253A%252F%252Fwww.facebook.com%252F

Διοργανωτής

Intersys Α.Ε.
Τηλέφωνο:
30 210 9554000
Ιστότοπος:
http://www.intersys.gr/default.asp?pid=1&la=1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψήφισε!

Από ποια εταιρεία είστε ευχαριστημένοι από την πρόσβαση σε δείγματα των προϊόντων της στα καταστήματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις αυτήν τη στιγμή.

Κορυφαία άρθρα

Sorry. No data so far.