pttl.gr

Έρχεται σύντομα η 7η έκδοση του Adobe Lightroom;

Όπως θα ήταν φυσικό η Adobe εργάζεται πάνω στην επόμενη έκδοση του Adobe Lightroom, η οποία ίσως ανακοινωθεί μέσα στο 2017.

Η ιστοσελίδα PhotoRumors δημοσιεύει το σχόλιο ενός beta tester που αυτή τη στιγμή δοκιμάζει την 7η δοκιμαστική έκδοση του Lightroom.

Όπως φαίνεται η πιο σημαντική βελτίωση, στην οποία η Adobe δίνει μεγάλη σημασία, είναι η αύξηση της ταχύτητας λειτουργίας του λογισμικού και ο χρήστης που δοκιμάζει το δημοφιλές λογισμικό λέει ότι υπάρχει μεγάλη βελτίωση στην απόδοση των local adjustments.

Κυρίως αναφέρεται στο γεγονός ότι όταν έκανε στην έκδοση 6 αρκετές διορθώσεις σε μία εικόνα μέσω του εργαλείου heal (μία ντουζίνα όπως λέει σε κάθε εικόνα), στην 5η εικόνα, η ταχύτητα φόρτωσης της μπορεί να έπιανε τα 10 δευτερόλεπτα, κάτι που διορθώθηκε.

Επιπλέον αναφέρει ότι στη μετατροπή των αρχείων DNG και το χτίσιμο Preview 1:1 δεν φαίνεται να υπάρχει βελτίωση, ενώ κάνοντας τα πράγματα χειρότερα το λογισμικό πλέον ζητάει επιβεβαίωση στην μετατροπή των DNG αρχείων για να χτίσει Preview 1:1, κάτι που όπως λέει σκοτώνει τον Η/Υ.

Τι θα θέλατε να δείτε στην 7η έκδοση του Adobe Lightroom;