pttl.gr

Angle Of View E13: Μιλήσαμε για όλα τα φωτογραφικά νέα και επιλέξαμε τον τυχερό για την Nikon Z 50!

Άλλη μία σούπερ επιτυχημένη ζωντανή εκπομπή στο YouTube, όπου μαζί δημιουργήσαμε την μεγαλύτερη online φωτογραφική παρέα στο μεγαλύτερο φωτογραφικό κανάλι.

Η εκπομπή μας και χτες ήταν γεμάτη με φωτογραφία.

Σε ζωντανή σύνδεση με Αθήνα [13:55] και με τον επαγγελματία φωτογράφο Χρήστο Βλάχο, μιλήσαμε για την φωτογραφία φύσης και άγριας ζωής, ένα συναρπαστικό θέμα για όλους.

Λίγο αργότερα είχαμε ζωντανή σύνδεση με την ESP της Θεσσαλονίκης [1:01:10] και Στέφανο Κεσίδη, με τον οποίο μιλήσαμε για τον διαγωνισμό φωτογραφίας Plus Light, τον οποίο διοργανώνουν το Σωματείο Φωτογράφων & Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας (SPPV) και η Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων Κεντροδυτικής Μακεδονίας (CWM) σε συνεργασία με την σχολή ESP, αποκλειστικά για ερασιτέχνες.

Σε ακόμα μία ζωντανή σύνδεση [1:24:45] με τις Βρυξέλλες ο συνεργάτης και ανταποκριτής μας στην Κεντρική Ευρώπη, Αλέξανδρος Γιοβάνης μας μίλησε για την επίσκεψη του στην μπουτίκ της Leica.

Φυσικά σχολιάσαμε την φωτογραφική επικαιρότητα, ανακοινώσεις νέων προϊόντων και φήμες.

Τέλος κληρώσαμε την Nikon Z 50 σε συνεργασία με την Nikon – Δαμκαλίδης [1:42:22] την οποία κέρδισε ο Απόστολος Νάτσης από την Καστοριά!

Δείτε όλη την εκπομπή εδώ:

Με την υποστήριξη της Fujifilm.