Αυτό το κινηματογραφικό 4K video έχει γίνει μόνο με το Apple iPhone 8 Plus


Αυτό το κινηματογραφικό 4K video έχει γίνει μόνο με το Apple iPhone 8 Plus

O Matteo Bertoli τέσταρε τις δυνατότητες του νέου Apple iPhone 8 Plus στην λήψη video και μας παρουσιάζει το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Matteo είχε τεστάρει στο παρελθόν τα Google Pixel και Apple iPhone 7 Plus για να μας δώσει μία ιδέα για τις δυνατότητες τους.

Οι λήψεις με το νέο iPhone 8 Plus γίνανε σε 4K 24p, 48p και 60p με την εφαρμογή Filmic Pro (αν και όπως αναφέρει ο Matteo η εφαρμογή δεν δουλεύει ικανοποιητικά με την αναβαθμισμένη έκδοση iOS 11).

Τα περισσότερα πλάνα έχουν γίνει με λήψη στο χέρι, ενώ σε μερικές περιπτώσεις χρησιμοποίησε slider της Rhino. Η τελική επεξεργασία έγινε στο DaVinci Resolve 14.

O Matteo λέει ότι έμεινε εντυπωσιασμένος από τα χρώματα και το δυναμικό εύρος, ενώ υποστηρίζει ότι και η δεύτερη κάμερα έχει βελτιωθεί πολύ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη λήψη video. Αυτό που τον στεναχώρησε είναι ότι το iPhone 8 Plus δεν έχει OIS όπως το iPhone X.

Δείτε το video και πείτε μας την άποψη σας για το αποτέλεσμα που δίνει το νέο Apple iPhone 8 Plus, το οποίο σύμφωνα με την DxOMark έχει την κορυφαία κάμερα σε smartphone.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Apple iPhone 8 Plus iphone
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 Σχόλια

  • #
    1

    https://www.youtube.com/watch?v=nAth8g05tfs
    Αν και ειναι sponcered το video τα αποτελεσματα (τουλαχιστον σε σχεση με αυτο που ειδα στο iphone) ειναι φανταστικο.Απο την αλλη ….ειναι το iphone και το lgv30 .η εκεινοι που δημιουργησαν τα video?μηπως παιζει και αυτο το ρολο του?Αν η δημιουργος εχει ενα 10% ευθυνη στο αποτελεσμα(που πιστευω οτι εχει πολυ παραπανω) τοτε δε φτανει μονο το μεσο…αλλα και πωε το χρησιμοποιεις!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Ψήφισε!

    Από ποια εταιρεία είστε ευχαριστημένοι από την πρόσβαση σε δείγματα των προϊόντων της στα καταστήματα;

    View Results

    Loading ... Loading ...

    Προσεχείς Εκδηλώσεις

    Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις αυτήν τη στιγμή.

    Κορυφαία άρθρα

    Sorry. No data so far.