Blackmagic Micro Cinema Camera, για υψηλής ποιότητας action λήψεις


Blackmagic Micro Cinema Camera, για υψηλής ποιότητας action λήψεις

Η Blackmagic Micro Cinema Camera έρχεται για όσους επιθυμούν μία επαγγελματική λύση στην λήψη extreme καταστάσεων από το έδαφος ή τον αέρα.

Η νέα κάμερα της Blackmagic είναι κατασκευασμένη κράμα μαγνησίου για να αντέχει τις κακουχίες. Διαθέτει αισθητήρα Super 16 (μικρότερος των MFT αισθητήρων, αλλά μεγαλύτερος των αισθητήρων που χρησιμοποιούν οι action cameras) με 13 stops δυναμικού εύρους και καταγράφει video Full HD 1080p.
H Blackmagic Micro Cinema Camera προσφέρει rolling και global shutter (για εξάλειψη του jello effect), καταγράφει video σε 12-bit RAW και ProRes και δέχεται φακούς Micro Four Thirds. Δέχεται SD κάρτες μνήμης και λειτουργεί με την μπαταρία λιθίου LP-E6 της Canon, η οποία της δίνει αυτονομία 90 λεπτών.
Διαθέτει θύρες HDMI και DB-HD15 και είσοδο εξωτερικού μικροφώνου, αλλά δυστυχώς δεν διαθέτει οθόνη.

Η Blackmagic Micro Cinema Camera ζυγίζει μόλις 300 γραμμάρια και αν και ζυγίζει τρεις φορές το βάρος της GoPro μπορεί να προσαρμοστεί σε drones, όπως το DJI Phantom. Η διαστάσεις της είναι 82.5 x 69.5 x 65.4 χιλιοστά.

Η νέα κάμερα της Blackmagic είναι διαθέσιμη στην τιμή των 1000 δολαρίων.

MicroCinemaCamera3Qtr copy

Blackmagic Micro Cinema Camera-1

Blackmagic Micro Cinema Camera-3

Blackmagic Micro Cinema Camera-6

MicroCinemaCameraHero copy

Blackmagic Micro Cinema Camera-4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ψήφισε!

Από ποια εταιρεία είστε ευχαριστημένοι από την πρόσβαση σε δείγματα των προϊόντων της στα καταστήματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις αυτήν τη στιγμή.

Κορυφαία άρθρα

Sorry. No data so far.