Η Canon ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει συλλεκτικές Powershots


Η Canon ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει συλλεκτικές Powershots

Η ιστοσελίδα Canon Rumors αναφέρει ότι η Canon θα μας παρουσιάσει μία σειρά συλλεκτικών compact μηχανών, στη κατηγορία των Powershots.
Οι λάτρεις της εταιρείας θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις Canon PowerShot S120 και PowerShot G16, σε χρώμα που θα επιλέξουν (κόκκινο, χρυσό, ασημί, μαύρο), σε ειδικά σχεδιασμένο κουτί με διάφορα ειδικά σχεδιασμένα αξεσουάρ. Οι συλλεκτικές μηχανές θα κυκλοφορήσουν σε 3000 και 1000 κομμάτια αντίστοιχα.
Οι παραγγελίες θα μπορούν να γίνουν μετά τις 30 Οκτωβρίου μέσω του Canon online καταστήματος. Η συλλεκτική S120 θα κοστίζει περίπου 560 δολάρια και η αντίστοιχη G16 θα κοστίζει 700 δολάρια.

g16-premium

s120-premium

Εδώ και μερικές εβδομάδες από το σύνολο των μεγάλων φωτογραφικών εταιρειών, μόνο η Canon φαίνεται να κινείται σε ρηχά νερά. Οι περισσότερες εταιρείες έχουν ανακοινώσει νέα προϊόντα ή υπάρχουν έστω φήμες ότι κάτι ετοιμάζουν. Αντίθετα στην Canon ή φαίνεται να διαφυλάσσουν πολύ καλά τα νέα προϊόντα που ετοιμάζουν από διαρροές ή όπως πολλές πηγές αναφέρουν η εταιρεία δεν σκοπεύει να μας παρουσιάσει κάτι νέο μέχρι τις αρχές του 2014.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ψήφισε!

Από ποια εταιρεία είστε ευχαριστημένοι από την πρόσβαση σε δείγματα των προϊόντων της στα καταστήματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις αυτήν τη στιγμή.

Κορυφαία άρθρα

Sorry. No data so far.