Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

IFA 2014

37€

Μεταξύ 5 και 10 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο το ετήσιο show της IFA για τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα.

Η IFA 2014 θα συγκεντρώσει πάνω της τα μάτια του παγκόσμιου κοινού καθώς 1500 εκθέτες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, ανάμεσα τους αρκετές εταιρείες που δραστηριοποιούνται άμεσα ή έμμεσα στον φωτογραφικό χώρο, όπως η Samsung, η Case Logic, η Epson, η GoPro, η Hama, η Metz, η Panasonic, η Polaroid, η Rollei, η Sony, η Thule, η Toshiba και πολλές άλλες.

Αν και λίγες ημέρες μετά ακολουθεί η “δική” μας Photokina (στην οποία το pttl.gr θα βρεθεί για να σας μεταφέρει το κλίμα και όλα τα νέα από τον φωτογραφικό χώρο) η IFA θα τραβήξει το ενδιαφέρον μας κυρίως για τις ανακοινώσεις ηλεκτρονικών συσκευών (όπως π.χ. smartphones) τα οποία θα έχουν άμεση σχέση με την φωτογραφία και το video.

Όπως πάντα θα καλύψουμε και αυτό το μεγάλο Show για να σας φέρουμε τις σημαντικότερες ειδήσεις που αφορούν την φωτογραφία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την φετινή IFA πατήστε εδώ.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014
Τέλος:
Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014
Κόστος:
37€
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,

Διοργανωτής

IFA
Ιστότοπος:
http://b2b.ifa-berlin.com/en/

Χώρος Διεξαγωγής

Messe Berlin GmbH
Messedamm 22
Berlin, 14055 Germany
+ Χάρτης Google

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

IFA IFA 2014 Shows Calendar
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ψήφισε!

Από ποια εταιρεία είστε ευχαριστημένοι από την πρόσβαση σε δείγματα των προϊόντων της στα καταστήματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις αυτήν τη στιγμή.

Κορυφαία άρθρα

Sorry. No data so far.