Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

International Broadcasting Convention (IBC) 2014

€150

To IBC, το πιο σημαντικό ραντεβού για τους επαγγελματίες του Broadcasting ξεκινάει στις 11 Σεπτεμβρίου στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

Προσελκύοντας πάνω από 50.000 άτομα από 170 χώρες, το IBC είναι το σημείο αναφοράς για όσους ασχολούνται με την παραγωγή και μετάδοση προγραμμάτων για την τηλεόραση. Πάνω από 1400 προμηθευτές προϊόντων σχετικά με το Broadcasting θα βρίσκονται στο IBC για να παρουσιάσουν τις προτάσεις και λύσεις τους σε διάφορους τομείς.
Εταιρείες όπως οι Adobe, ARRI, Blackmagic Design, Canon, Nikon, Samsung, Sony, Panasonic, Zeiss και άλλες θα έχουν το δικό τους χώρο για να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους.

Παράλληλα με το Συνέδριο και την έκθεση προϊόντων, θα υπάρχουν πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, ανάμεσα στις οποίες τα IBC Awards.

To IBC θα γίνει στο Amsterdam RAI Exhibition and Congress Centre και η είσοδος κοστίζει από 70 ευρώ μέχρι την Παρασκευή αν κάνετε προ-εγγραφή (έκπτωση 80 ευρώ από την αγορά του εισιτηρίου στον χώρο του συνεδρίου). Λεπτομέρειες εδώ.

Για πιθανές απορίες σχετικά με την παρακολούθηση του IBC 2014 δείτε την λίστα FAQ.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014
Τέλος:
Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014
Κόστος:
€150
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,

Χώρος Διεξαγωγής

Amsterdam RAI Exhibition and Congress Centre
NL-1078 GZ Amsterdam
Amsterdam, Amsterdam NL-1070 Netherlands
+ Χάρτης Google

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ψήφισε!

Από ποια εταιρεία είστε ευχαριστημένοι από την πρόσβαση σε δείγματα των προϊόντων της στα καταστήματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις αυτήν τη στιγμή.

Κορυφαία άρθρα

Sorry. No data so far.