Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Το pttl.gr κληρώνει το επαγγελματικό σακίδιο Manfrotto Backpack 20, αξίας 150 ευρώ

Δωρεάν

Το pttl.gr (Photonews Through The Lens) συνεχίζει με τις εορταστικές του κληρώσεις για τα 2α γενέθλια του και αυτή τη φορά κληρώνει ένα από τα καλύτερα φωτογραφικά σακίδια της αγοράς.

Είχατε την ευκαιρία να κερδίσετε την Manfrotto Bravo 50, η οποία κατέληξε τελικά στα χέρια του Φώτη και την Manfrotto Veloce V την οποία κέρδισε ο Δημήτρης.

Συνεχίζουμε όμως με τις κληρώσεις των δώρων μας για εσάς και σειρά έχει η Manfrotto Backpack 20, ένα φωτογραφικό σακίδιο πλάτης από την νέα επαγγελματική σειρά της Manfrotto, αξίας 150 ευρώ. H Manfrotto συνεχίζει δυνατά στον χώρο των φωτογραφικών τσαντών, επενδύοντας πολλά στις νέες τσάντες της, οι οποίες ποιοτικά είναι εξαιρετικές (σύντομα και Hands On της Manfrotto Backpack 20 στο pttl.gr).

Και αυτή η τσάντα είναι χορηγία της εταιρείας φωτογραφικών Χ. Αλεξάνδρου & ΣΙΑ ΕΕ, η οποία αντιπροσωπεύει στην χώρα μας πολλές από τις κορυφαίες φωτογραφικές εταιρείες, όπως η Manfrotto, η Bowens, η Lastolite, η Pocketwizard, η Metz, η National Geographic, η Aputure, η VisibleDust και άλλες (δείτε εδώ).
Για άλλη μία φορά ευχαριστούμε από καρδιάς τους ανθρώπους της Χ. Αλεξάνδρου & ΣΙΑ ΕΕ για την ευγενική τους προσφορά.

Ποια τσάντα κληρώνουμε;

MANFROTTO-backpack-20

Το Manfrotto Backpack 20 είναι ένα επαγγελματικό σακίδιο σχεδιασμένο για Pro DSLR με φακό 70-200 f/2.8, επιπλέον σώμα μηχανής, 3 επιπλέον φακούς, φλας, tablet, laptop 13”, τρίποδο και αξεσουάρ. Διαθέτει σύστημα προστασίας κάμερας CPS και σκληρή εξωτερική πολυστρωματική κατασκευή για τη μέγιστη προστασία. Ζυγίζει 1.69 κιλά και έχει εξωτερικές διαστάσεις ΠxYxB 20.5 x 43.5 x 31 εκατοστά.

MANFROTTO-backpack-20-2

MANFROTTO-backpack-20-1

Πως συμμετέχω;

Θα πρέπει να αφήσετε ένα σχόλιο στο τέλος του άρθρου εδώ, λέγοντας μας πόσες φωτογραφικές μηχανές έχουν περάσει από τα χέρια σας.

Κάθε άτομο μπορεί να δώσει μόνο μία απάντηση στην ερώτηση μας. Παρακαλούμε να περιμένετε περίπου 3 ώρες μέχρι να εγκριθεί το σχόλιο σας. Αν αφήσετε το σχόλιο σας μετά τις 23:59 οποιασδήποτε ημέρας, τότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την επόμενη ημέρα το πρωί για να εγκριθεί. Επίσης μην ξεχάσετε να βάλετε το σωστό email σας στο ανάλογο πεδίο (δεν δημοσιεύεται και δεν θα χρησιμοποιηθεί από το pttl.gr για κανένα άλλο λόγο πλην της επικοινωνίας με τον τυχερό νικητή).
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ βάλετε τικ στο “Θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια σε αυτό το άρθρο μέσω email” (αν το κάνετε θα λαμβάνετε email κάθε φορά που κάποιος σχολιάζει στο άρθρο).

Μπορώ να αυξήσω τις πιθανότητες μου να κερδίσω;

Εκτός από το σχόλιο για το πόσες φωτογραφικές μηχανές έχουν περάσει από τα χέρια σας, υπάρχει τρόπος να κερδίσετε 4 έξτρα συμμετοχές. Πως;

Μπορείτε να κάνετε κάτι από τη λίστα παρακάτω (όλα ή όσα θέλετε) και ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ που κάνετε πρέπει να αφήσετε ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ στο τέλος του άρθρου (εδώ) αναφέροντας αυτό που κάνατε. Για παράδειγμα αν κάνετε like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook γράψτε ένα ξεχωριστό σχόλιο που να λέει “έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook”.

Οι 4 τρόποι που μπορείτε να πάρετε έξτρα συμμετοχές είναι:

1. Να κάνετε like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook και να αφήσετε ένα ξεχωριστό σχόλιο στο άρθρο (αν έχετε κάνει ήδη like απλά αφήστε το σχετικό σχόλιο). Παράδειγμα σχολίου : “έκανα like στη σελίδα του pttl.gr στο facebook”.

2. Να κάνετε follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter και να αφήσετε ένα ξεχωριστό σχόλιο στο άρθρο (αν έχετε κάνει ήδη follow απλά αφήστε το σχετικό σχόλιο). Παράδειγμα σχολίου : “έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Twitter”.

3. Να κάνετε follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+ και να αφήσετε ένα ξεχωριστό σχόλιο στο άρθρο (αν έχετε κάνει ήδη follow απλά αφήστε το σχετικό σχόλιο). Παράδειγμα σχολίου : “έκανα follow στη σελίδα του pttl.gr στο Google+”.

4. Να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube και να αφήσετε ένα ξεχωριστό σχόλιο στο άρθρο (αν έχετε κάνει ήδη εγγραφή απλά αφήστε το σχετικό σχόλιο). Παράδειγμα σχολίου : “έκανα εγγραφή στη κανάλι του pttl.gr στο YouTube”.

ΠΡΟΣΟΧΗ: κάθε σχόλιο που εμφανίζεται στο άρθρο παίρνει αυτόματα ένα αύξοντα αριθμό. Αν γράψετε τα παραπάνω σε ένα μόνο σχόλιο και όχι ξεχωριστά για κάθε ενέργεια, τότε θα κερδίσετε μόνο μία έξτρα συμμετοχή.
Επίσης για να πάρετε μέρος στην κλήρωση αρκεί και μόνο το σχόλιο για το πόσες φωτογραφικές μηχανές έχουν περάσει από τα χέρια σας και δεν χρειάζεται αν δεν θέλετε να κάνετε κάτι από τα παραπάνω.

Μέχρι πότε μπορώ να πάρω μέρος και πως θα μάθω αν κέρδισα;

Μπορείτε να αφήνετε σχόλια μέχρι τις 6 Απριλίου στις 23:59. Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 7 Απριλίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί με άρθρο στο pttl.gr και στις σελίδες μας στο Facebook, στο Google+ και στο Twitter. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον νικητή, ο οποίος θα ενημερωθεί με email και θα πρέπει να μας γράψει πως θέλει να παραλάβει το δώρο του.

Ο χορηγός της κλήρωσης Χ. Αλεξάνδρου & ΣΙΑ


Για πάνω από σαράντα χρόνια η δραστηριότητα της εταιρείας έχει επικεντρωθεί κυρίως στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού. Στο διάστημα αυτό οι σημαντικότερες εταιρείες επαγγελματικού εξοπλισμού του φωτογραφικού χώρου, μας εμπιστεύτηκαν την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων τους στη χώρα μας.
Οι ρίζες της εταιρείας μας ξεκινούν από το 1927. Ο Μ. Κοφινάς πατέρας του Ν. Κοφινά υπήρξε ο ιδρυτής της αντιπροσωπεύοντας τις εταιρείες των αδελφών Lumiere, των επινοητών του κινηματογράφου, οι οποίοι κατασκεύαζαν και φωτογραφικές μηχανές. Ο Ν. Κοφινάς συνέχισε στην ίδια δραστηριότητα στον τομέα του photofinishing, της αυτόματης δηλαδή επεξεργασίας (εμφάνιση- εκτύπωση) μετά τη λήψη. Με την πρόσληψη του Χαρ. Αλεξάνδρου o προσανατολισμός της εταιρείας στράφηκε σταδιακά προς τον επαγγελματικό εξοπλισμό στούντιο. Τα τελευταία χρόνια με τις αλλαγές που εν τω μεταξύ επέβαλε η ψηφιακή τεχνολογία στην φωτογραφία, οι περισσότερες από τις εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε στράφηκαν προς την παραγωγή προϊόντων για την ευρύτερη φωτογραφική αγορά. Το ίδιο έπραξε και η εταιρεία μας, εισάγοντας προϊόντα ευρύτερης κατανάλωσης. Επιπλέον, η ηλεκτρονική επέβαλε και την ουσιαστική συγχώνευση της φωτογραφίας με το βίντεο. Γ’ αυτό η εταιρία μας επεκτάθηκε εδώ και καιρό στην εμπορία προϊόντων βίντεο, όπως κάθε είδους φωτιστικών (led, ψυχρού φωτισμού φθορισμού, και λαμπτήρων πυρακτώσεως), γερανών, camera stabilizers κλπ.
Παράλληλα με το επαρκές σχεδόν πάντοτε απόθεμα εμπορευμάτων, θεωρήσαμε καθήκον μας να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη των προϊόντων μας μετά την πώληση. Για τον λόγο αυτό οργανώσαμε το τεχνικό μας τμήμα και έτσι έχουμε στη διάθεση των πελατών μας και τεχνική υποστήριξη. Η επιλογή των προϊόντων που αντιπροσωπεύουμε γίνεται με κριτήριο τη γνώση του αντικειμένου και με γνώμονα την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής.
Η δημιουργία της ιστοσελίδας μας πιστεύουμε να συμβάλλει ακόμη περισσότερο στην ενημέρωση και στην άμεση επαφή μας με τον καταναλωτή. Επειδή η φόρτωση προϊόντων της ιστοσελίδας μας βρίσκεται σε εξέλιξη επιλέξαμε για την πλήρη ενημέρωση να υπάρχει link με την ιστοσελίδα του κάθε προμηθευτή μας. Η αποστολή των προϊόντων της αρεσκείας σας θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ή δια μέσου του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Καλή επιτυχία σε όλους! Διαδώστε την φωτογραφική γνώση.

Η ομάδα του pttl.gr

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014
Τέλος:
Κυριακή, 6 Απριλίου 2014
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,
Ιστότοπος:
http://www.pttl.gr/manfrotto-backpack-20-pttlgr-giveaway-41969/

Διοργανωτής

pttl.gr
Email:
info@pttl.gr
Ιστότοπος:
www.pttl.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ψήφισε!

Από ποια εταιρεία είστε ευχαριστημένοι από την πρόσβαση σε δείγματα των προϊόντων της στα καταστήματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις αυτήν τη στιγμή.

Κορυφαία άρθρα

Sorry. No data so far.