Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

PDN Conference Expo 2013

70$

Το διεθνές συνέδριο-έκθεση PDN PhotoPlus International Conference + Expo ιδρύθηκε το 1983 και σήμερα αποτελεί το μεγαλύτερο φωτογραφικό γεγονός της Βόρειας Αμερικής. Διοργανώνεται από το PDN (Photo District News), ένα από τα μεγαλύτερα μηνιαία περιοδικά για επαγγελματίες φωτογράφους.

Η έκθεση περιλαμβάνει περισσότερους από 300 εκθέτες, χιλιάδες νέα προϊόντα και ειδικές εκδηλώσεις. Ανάμεσα σ’ αυτές ξεχωρίζει το Official Portfolio Review Program, όπου μπορείτε να έχετε μια συνάντηση με έναν από 175 κορυφαίους επαγγελματίες του είδους και να έχετε μια αξιολόγηση της δουλειά σας ή να δημιουργήσετε νέες συνεργασίες.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα διεξαχθούν περισσότερα από 90 σεμινάρια και παρουσιάσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γνώσης στους τομείς της φωτογραφίας, του βίντεο και της ψηφιακής εικόνας. Μπορείτε να βελτιώσετε την τεχνική σας, να ενημερωθείτε για τις τελευταίες τάσεις στο χώρο ή να ανακαλύψετε τρόπους για να βελτιώσετε τη λειτουργία της φωτογραφικής επιχείρησής σας.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013
Τέλος:
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013
Κόστος:
70$
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,
Ιστότοπος:
http://www.photoplusexpo.com/

Διοργανωτής

PDN PhotoPlus
Τηλέφωνο:
(646) 654-5780
Ιστότοπος:
http://www.pdnonline.com/index.shtml

Χώρος Διεξαγωγής

Javits Convention Center
655 West 34th Street (on 11th Avenue)
New York, NY, 10001 United States
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
(212) 216-2000
Ιστότοπος:
javitscenter.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

PDN show seminars Show
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ψήφισε!

Από ποια εταιρεία είστε ευχαριστημένοι από την πρόσβαση σε δείγματα των προϊόντων της στα καταστήματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις αυτήν τη στιγμή.

Κορυφαία άρθρα

Sorry. No data so far.