H Lastolite παρουσιάζει νέα “θολά” φόντα


H Lastolite παρουσιάζει νέα “θολά” φόντα

Η Lastolite παρουσιάζει τη νέα σειρά “Out Of Focus Backgrounds” (φόντα εκτός εστίασης), τα οποία επιτρέπουν την δημιουργία εικόνων με όμορφο bokeh χωρίς την ανάγκη επιλογής μεγάλου διαφράγματος.

lastolite-out-of-focus-4

Κατασκευασμένα από ελαφρύ υλικό με συνολικό βάρος 3 κιλών τα νέα φόντα διατίθενται σε δύο μοντέλα, κάθε ένα από τα οποία προσφέρει δύο επιλογές μπρος-πίσω. Το ύψος του φόντου σε πλήρη ανάπτυξη είναι 1.5 μέτρα και το πλάτος 1.2 μέτρα ενώ μαζεύουν στην ειδική τους θήκη σε διαστάσεις 65×65 εκατοστά.

Έχουμε το Seascape / Autumn Foilage (θαλασσινό τοπίο, φθινοπωρινό φύλλωμα) με κωδικό LL LB5731:

lastolite-out-of-focus-1

lastolite-out-of-focus-2

Και το Summer Foilage/ City Lights (καλοκαιρινό φύλλωμα, φώτα πόλης) με κωδικό LL LB5730:

lastolite-out-of-focus-3

lastolite-out-of-focus

Τα νέα φόντα της Lastolite θα πωλούνται στην τιμή των 120 λιρών Αγγλίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Lastolite Lastolite Backgrounds
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Χαχαχαχα αν είναι δυνατόν…. Με 120 λίρες περνεις έναν καλό Prime… Επισεις σε όλες τις φωτογραφίες που τραβάς θα έχει το ίδιο φόντο

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Ψήφισε!

    Από ποια εταιρεία είστε ευχαριστημένοι από την πρόσβαση σε δείγματα των προϊόντων της στα καταστήματα;

    View Results

    Loading ... Loading ...

    Προσεχείς Εκδηλώσεις

    Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις αυτήν τη στιγμή.

    Κορυφαία άρθρα

    Sorry. No data so far.