pttl.gr

Luminar 4: Έρχεται με λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης για αυτόματη βελτίωση πορτραίτων και δέρματος

To Luminar 4 έρχεται σύντομα και ήδη έχουμε δει ότι θα είναι φορτωμένο με τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (AI).

Ήδη έχουμε δει ότι θα έχει λειτουργία αυτόματης αντικατάστασης ουρανού και λειτουργία που βελτιώνει αυτόματα τις εικόνες χωρίς να επηρεάζει τα πρόσωπα.

Τώρα η Skylum ανακοινώνει ότι το Luminar 4 θα έχει και τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης με λειτουργία αυτόματης βελτίωσης πορτρέτων και του δέρματος. Οι νέες λειτουργίες χρησιμοποιούν τεχνολογία machine learning αλλά προσφέρουν απόλυτο έλεγχο στο πως θα γίνει το τελικό αποτέλεσμα.

Η λειτουργία AI Skin Enhancer αναγνωρίζει αυτόματα τα πρόσωπα και το δέρμα και αφαιρεί αυτόματα διάφορες ατέλειες, όπως σημάδια, φακίδες κ.α., κάνοντας το δέρμα πιο απαλό. Παράλληλα άλλες λεπτομέρειες όπως γυαλιά και μαλλιά προστατεύονται ώστε να μην επηρεάζονται από τις αλλαγές.

Η λειτουργία Portrait Enhancer είναι μία συλλογή από εργαλεία για την φυσική βελτίωση των πορτρέτων ανθρώπων.

Τα εργαλεία αυτά είναι:

Η ικανότητά μας να βελτιώνουμε τα πορτραίτα είναι ένα σύνολο δεξιοτήτων που ζητούν οι πελάτες μας. Η λειτουργία AI Skin Enhancer παρέχει αυτοματοποιημένο ρετουσάρισμα δέρματος, αφαιρώντας πράγματα όπως κηλίδες, βοηθώντας στην εξομάλυνση του δέρματος, ενώ η λειτουργία Portrait Enhance φέρνει παραμετροποιήσιμα εργαλεία για να δημιουργήσετε επαγγελματικά πορτρέτα όπως ποτέ άλλοτε. Ο φωτογράφος μπορεί να ξεκλειδώσει την ομορφιά μίας εικόνας σε δευτερόλεπτα, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει λόγος να μην πάρεις το καλύτερο από κάθε φωτογραφία.

δήλωσε ο Alex Tsepko, Διευθύνων Σύμβουλος της Skylum.

Μπορείτε να προ-παραγγείλετε το Luminar 4 στην τιμή των 69 ευρώ, από εδώ.