pttl.gr

Microsoft Surface Book, το πρώτο laptop της Microsoft είναι ιδανικό για φωτογράφους

To νέο Microsoft Surface Book έχει οθόνη αφής 13″ με 267 ppi και σύμφωνα με την εταιρεία (αλλά και με ότι βλέπουμε εμείς) είναι το πιο δυνατό laptop σε αυτές τις ίντσες.

Το πληκτρολόγιο του Microsoft Surface Book είναι αποσπώμενο, ώστε η οθόνη να μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της ως tablet. Επιπλέον η οθόνη υποστηρίζει τις γραφίδες των tablet Surface της Microsoft, χαρακτηριστικό ιδανικό για επεξεργασία εικόνων.

Το πρώτο laptop της Microsoft δεν αστειεύεται καθώς έχει επεξεργαστή 6th gen Intel Core (i5 ή i7) με μνήμη ως 16GB GDDR5 RAM και σκληρό δίσκο 1TB. Πολύ σημαντικό για τους φωτογράφους είναι η κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GPU (στη πιο ακριβή έκδοση), αλλά και οι δύο θύρες USB 3.0 και η υποδοχή κάρτας μνήμης SD.

Πολύ σημαντική είναι και η αυτονομία του, καθώς στα χαρακτηριστικά του αναφέρεται ότι η μπαταρία του έχει διάρκεια 12 ωρών.

To Microsoft Surface Book θα είναι διαθέσιμο από τις 26 Οκτωβρίου, με τιμή στα 1.499 δολάρια (128GB/8GB Core i5, Intel HD) ως 2.699 δολάρια (512GB/16GB, Core i7, NVIDIA GPU).

Πως σας φαίνεται; Θα το αγοράζατε;