Νέες εφαρμογές για συσκευές iOS από το Getty Images


Νέες εφαρμογές για συσκευές iOS από το Getty Images

Η αναβαθμισμένη έκδοση της εφαρμογής iStock (η οποία μέχρι πριν την αναβάθμιση είχε τον τίτλο iStockphoto) δέχτηκε ένα ολικό redesign, ώστε να είναι απόλυτα συμβατή με το iOS 7.
Επιπλέον ο χρήστης μπορεί με ένα απλό tap να προσθέσει μία εικόνα στο lightbox του.

Η νέα έκδοση του iStock είναι άμεσα διαθέσιμη από το Apple Store εδώ.

Η εφαρμογή του Getty Images για iOS, θα είναι διαθέσιμη από τις 17 Ιουλίου, με βασικό χαρακτηριστικό της την δυνατότητα on the go κοινοποίησης ή ενσωμάτωσης των εικόνων του πρακτορείου, χωρίς κόστος, σε ιστοσελίδες που δεν έχουν εμπορικό χαρακτήρα.
Με αυτό τον τρόπο το Getty Images δείχνει ότι η κίνηση του να επιτρέψει την δωρεάν χρήση εικόνων του σε μη εμπορικά site δεν είχε προσωρινό χαρακτήρα αλλά είναι κάτι μόνιμο.
Βέβαια δεν ξέρουμε πόσοι είναι αυτοί που ενσωματώνουν εικόνες στην ιστοσελίδα ή το blog τους από iPhone ή iPad, αλλά όσοι το κάνουν θα βρουν το νέο αυτό στοιχείο της εφαρμογής αρκετά χρήσιμο.

Την νέα έκδοση της εφαρμογής Getty Images μπορείτε να βρείτε από τις 17 Ιουλίου εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Apps Getty Getty Images iOS Apps iStock

Πηγή:

Getty Images
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ψήφισε!

Από ποια εταιρεία είστε ευχαριστημένοι από την πρόσβαση σε δείγματα των προϊόντων της στα καταστήματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις αυτήν τη στιγμή.

Κορυφαία άρθρα

Sorry. No data so far.