Νέο τεύχος του περιοδικού Photonet


Νέο τεύχος του περιοδικού Photonet

Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες θα βρείτε, ανάμεσα στα άλλα:

• ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ: ΙΔΕΕΣ & TIPS
Το πορτρέτο είναι διαχρονικά το πιο δημοφιλές και αγαπημένο θέμα στη φωτογραφία. Ταυτόχρονα είναι ένα από τα πιο δύσκολα. Απαιτείται δημιουργικότητα και φαντασία για να επιτευχθεί ένα ποιοτικό αποτέλεσμα και φυσικά κανείς δημιουργός δεν θέλει να του συμβεί το απευκταίο: κάποια στιγμή να κολλήσει ή να ξεμείνει από ιδέες την ώρα της λήψης.

• TRIERENBERG SUPER CIRCUIT 2016
Με 110.000 συμμετοχές από 110 χώρες είναι ο μεγαλύτερος φωτογραφικός διαγωνισμός στον κόσμο. Στην εξασφάλιση μιας τόσο μεγάλης επιτυχίας σημαντικό ρόλο ασφαλώς παίζουν και τα μεγάλα βραβεία που προσφέρονται στους νικητές: 15.000€ σε μετρητά, μαζί με 500 βραβεία και μετάλλια. Ο 300 σελίδων κατάλογος με τις 1000 καλύτερες εικόνες που θα αναδειχθούν στο διαγωνισμό θα σταλεί σε κάθε συμμετέχοντα!

• ΕΚΘΕΣΗ PETER LINDBERGH ΣΤΗΝ ΓΚΑΛΕΡΙ GAGOSIAN ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Η γκαλερί Gagosian της Αθήνας παρουσιάζει φωτογραφίες του Peter Lindbergh, στα πλαίσια έκθεσης η οποία παρουσιάζεται ως τις 25 Απριλίου 2016. Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφίες από τα τελευταία 30 χρόνια και αποδεικνύει πόσο επηρέασε ο Lindbergh τη φωτογραφία μόδας αλλά και την ίδια την έννοια του πορτρέτου γενικότερα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ & PORTFOLIO: LARA ZANKOUL
Θα βρίσκεται στην Αθήνα τον προσεχή Απρίλιο για να συμμετάσχει, με μια ομιλία και ένα workshop, στο επερχόμενο Notos Photo Summit 2016, στο οποίο το Photonet είναι χορηγός επικοινωνίας. Με αφορμή αυτό το γεγονός, μας παραχώρησε μια συνέντευξη όπου είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα την ίδια και τη μέχρι τώρα καριέρα της, αλλά και να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τα θέματα που θα θίξει κατά την παρουσία της στο event που θα φιλοξενηθεί στην Τεχνόπολι της Αθήνας (19-20/4).

• PHOTOSHOP TUTORIAL: Πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πορτρέτο από πορσελάνη
• ΔΟΚΙΜΕΣ σε δύο πολυαναμένομενες μηχανές:
CANON EOS 5DS ΚΑΙ 5DS R
FUJIFILM X-T10

• Ξεφυλλίστε το τεύχος εδώ: http://www.nexusmedia.gr/newsletter/photonetmag/
• Περισσότερα για το περιοδικό θα βρείτε στο www.nexusmedia.gr και στη σελίδα του στο Facebook www.facebook.com/photonetmag

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo magazines
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ψήφισε!

Από ποια εταιρεία είστε ευχαριστημένοι από την πρόσβαση σε δείγματα των προϊόντων της στα καταστήματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις αυτήν τη στιγμή.

Κορυφαία άρθρα

Sorry. No data so far.