Αναβάθμιση Firmware για τις Sigma SD1 και SD1 Merrill


Αναβάθμιση Firmware για τις Sigma SD1 και SD1 Merrill

H Sigma ανακοίνωσε την αναβάθμιση του Firmware των Sigma SD1 και SD1 Merrill.
Το Firmware της Sigma SD1 αναβαθμίστηκε στην έκδοση 1.10, ενώ της Sigma SD1 Merrill στην έκδοση 1.05. Οι βελτιώσεις είναι κοινές και είναι οι εξής:
– νέα δυνατότητα δημιουργίας Α/Μ φωτογραφιών σε RAW ή RAW+JPEG
– βελτιώθηκε η λειτουργία της αυτόματης εστίασης
– βελτιώθηκε η ακρίβεια του ενσωματωμένου flash και των εξωτερικών flash (EF-610 DG SUPER SA-STTL, EF-610 DG ST SA-STTL και MACRO EM-140 DG SA-STTL).
– νέα δυνατότητα αποθήκευσης της ταχύτητας κλείστρου και διαφράγματος φακού στη λειτουργία “Custom Mode”
– διορθώθηκε το φαινόμενο της ασταθούς λειτουργίας της μηχανής όταν η μπαταρία ήταν σχεδόν εξαντλημένη
– διορθώθηκε το πρόβλημα της μη εμφάνισης των πληροφοριών έκθεσης στην οθόνη μετά την επαναλειτουργία της μηχανής από την κατάσταση “Auto-power off”.
– διορθώθηκε το φαινόμενο κατά το οποίο μετά την επαναλειτουργία της μηχανής από την κατάσταση “Auto-power off”, το κουμπί αυτόματης εστίασης δεν λειτουργούσε, όταν ήταν το πρώτο κουμπί που πατιόταν.
– διορθώθηκε το φαινόμενο της μη αναγνώρισης της ID ενός φακού
– διορθώθηκε το φαινόμενο κατά το οποίο με την χρήση της επιλογής “Camera Control” στη λειτουργία “USB Mode” δεν ήταν δυνατό να γίνει επιλογή “Continue” στην λειτουργία “Setting of AEL button”

Μπορείτε να κατεβάσετε το Firmware της Sigma SD1, έκδοση 1.10, εδώ και το Firmware της Sigma SD1 Merrill, έκδοση 1.05, εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ψήφισε!

Από ποια εταιρεία είστε ευχαριστημένοι από την πρόσβαση σε δείγματα των προϊόντων της στα καταστήματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις αυτήν τη στιγμή.

Κορυφαία άρθρα

Sorry. No data so far.