Ο Steve McCurry μιλάει στο κανάλι της Nikon και μας συμβουλεύει


Ο Steve McCurry μιλάει στο κανάλι της Nikon και μας συμβουλεύει

Το κανάλι της Nikon Ευρώπης στο YouTube δημοσίευσε μία ολιγόλεπτη συνέντευξη του Steve McCurry, στην οποία αναφέρεται στην κάμερα που χρησιμοποιεί σήμερα, μιλάει για την καριέρα του, ενώ μας δίνει και μία πολύ σημαντική συμβουλή.

Ο Steve ο οποίος χρησιμοποιεί μηχανές της Nikon για πάνω από 30 χρόνια, χρησιμοποιεί αυτή τη στιγμή μία Nikon D810, η οποία λέει ότι είναι η καλύτερη μηχανή από όσες έχουν περάσει από τα χέρια του, συμπεριλαμβάνοντας και τις μηχανές μεσαίου φορμά που είχε.

Από τα μέρη που δεν έχει ταξιδέψει και θα ήθελε να πάει αναφέρει το Ιράν τη Μαγαδασκάρη, την Ιρλανδία και την Ισλανδία, ενώ η μεγαλύτερη πρόκληση που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του θεωρεί ότι είναι η μετακίνηση του στο Αφγανιστάν, η οποία γινόταν για βδομάδες και μήνες με τα πόδια, κάτι που ήταν πολύ εξαντλητικό.

Το πιο σημαντικό κομμάτι της συνέντευξη είναι η συμβουλή του σπουδαίου φωτογράφου, ο οποίος τονίζει ότι ένας φωτογράφος πρέπει να φωτογραφίζει σχεδόν καθημερινά και όχι σποραδικά (όπως μία φορά την εβδομάδα) και να δουλεύει σκληρά για να βελτιώνεται.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ψήφισε!

Από ποια εταιρεία είστε ευχαριστημένοι από την πρόσβαση σε δείγματα των προϊόντων της στα καταστήματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις αυτήν τη στιγμή.

Κορυφαία άρθρα

Sorry. No data so far.