pttl.gr

VSCO Cam

H VSCO Cam είναι μία mobile εφαρμογή για την λήψη και επεξεργασία φωτογραφιών, η οποία προσφέρει πληθώρα επιλογών. Διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ.

Αξιολόγηση Note: There is a rating embedded within this post, please visit this post to rate it.
ΔΩΡΕΑΝ
Κατηγορία : Φωτογραφία
Μέγεθος αρχείου: 27MB
Συμβατό λειτουργικό: Android 4.0 ή ανώτερο
Τελευταία ενημερωμένη έκδοση: 3.6.9, 17 Μαΐου 2016

Η εφαρμογή VSCO Cam προσφέρει όλα τα εργαλεία που χρειαζόμαστε για να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες που βγάζουμε με το smartphone μας. Πλέον διατίθεται με την πλατφόρμα VSCO GRID, η οποία επιτρέπει τους φωτογράφους να έρχονται σε επαφή μεταξύ τους και να κοινοποιούν τις φωτογραφίες τους στο κοινό τους.

Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτόματα Presets για την αυτόματη διόρθωση των φωτογραφιών του αλλά και εργαλεία για manual ρυθμίσεις των βασικών στοιχείων μίας εικόνας (έκθεση, θερμοκρασία χρωμάτων, αντίθεση, crop, περιστροφή κ.α.). Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα αγοράς Preset Packs για περισσότερες αυτόματες επιλογές μέσω του ειδικού Store της εφαρμογής (μερικά από αυτά όπως τα LV, Analog/Aesthetic, Hyberbeast X VSCO, Skin Tone, διατίθενται ΔΩΡΕΑΝ). Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα κοινοποίησης των τελικών εικόνων σε Instagram, Facebook, Twitter, Google+ και αποστολή μέσω email.

Το μέγεθος του VSCO Cam είναι 27MB και είναι συμβατό με εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 ή ανώτερο.
Βρίσκεται στην έκδοση 3.6.9 και διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ.

Επιστροφή