Yuneec: Ανακοίνωσε το νεό της drone, Yuneec Typhoon H Plus


Yuneec: Ανακοίνωσε το νεό της drone, Yuneec Typhoon H Plus

Η Yuneec παρουσίασε το καινούργιο της drone, στο CES 2018 του Las Vegas, Yuneec Typhoon H.

Το Yuneec Typhoon H Plus είναι η αναβάθμιση του μοντέλου Yuneec Typhoon H. Το καινούργιο μοντέλο έχει αισθητήρα 1 ίντσας, με ανάλυση 20 MegaPixels και δυνατότητα λήψης video σε ανάλυση 4Κ 60 FPS. Επιπλέον έχουμε βελτιωμένο φακό με καλύτερη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακόμα το μέγιστο διάφραγμα του. To ISO της κάμερας είναι μεταξύ 100 και 6400 και η ταχύτητα κλείστρου κυμαίνεται από 4 δευτ μέχρι 1/8000 δευτ.

Η μπαταρία του Yuneec Typhoon H Plus έχει αυτονομία 25 λεπτά (5250mAh), ενώ η μέγιστη ταχύτητα πιάνει περίπου τα 13.5 μέτρα ανά δευτερόλεπτο. Οι έξι έλικες του Yuneec Typhoon H Plus είναι σχεδιασμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε ο ήχος τους να μειώνετε κατά 40% και να μπορεί να πετάει με ανέμους μέχρι 30 μίλια την ώρα.

Το drone διαθέτει στηρίγματα προσγείωσης που μαζεύουν και gimbal το οποίο μπορεί να κινηθεί 360 μοίρες για πιο εύκολη λήψη εικόνων 360 μοιρών.

Επιπλέον διαθέτει σύστημα αποφυγής συγκρούσεων, καταγράφοντας εμπόδια για την αποφυγή τους.

Οι λειτουργίες του Yuneec Typhoon H Plus είναι το Follow Me/Watch Me (ακολουθεί τον χρήστη), το Journey (επιτρέπει την λήψη selfies), το Curve Cable Cam (δυνατότητα σχεδιασμού διαδρομής) και η λειτουργία Return Home (επιστρέφει πίσω στον χρήστη του και προσγειώνεται σε απόσταση 8 μέτρα από αυτόν).

Αναμένουμε το Yuneec Typhoon H Plus στην αγορά στο πρώτο εξάμηνο του 2018, με τιμή στα 1.800 δολάρια.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Yuneec
author
Στράτος Καπετανάς

Ο Στράτος Καπετανάς είναι λάτρης της φωτογραφίας και του βίντεο. Ξεκίνησε να ασχολείται με την φωτογραφία από μικρή ηλικία. Αγαπημένο του είδος είναι να φωτογραφίζει τοπία, φύση, πορτραίτα άλλα και ζώα.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ψήφισε!

Από ποια εταιρεία είστε ευχαριστημένοι από την πρόσβαση σε δείγματα των προϊόντων της στα καταστήματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις αυτήν τη στιγμή.

Κορυφαία άρθρα

Sorry. No data so far.